Sömnbrist

Jag kan verkligen inte sova på nätterna, somnar först vid 03 och vaknar vid 07. Kan iofs bero på att jag brukar sova ngn timma mitt på dagen, men om jag inte gör det så klarar jag inte ens att hålla mig vaken till kl 20.


Igår skrev jag på dom sista papprena om lägenheten, så nu är jag inte längre lägenhetsägare. Det känns väldans skönt.


Idag skall jag försöka ta mig till affären och handla lite och ev panta lite burkar. Det blir lätt att man samlar på sig lite för många innan man tar tag i pantningen. Funderar också på att köpa en ny postlåda, det regnar in i våran nuvarande och det är väl lagom kul.


Robbin älsklingen ligger och sover fortfarande, han blev hux flux sjuk i fredags och har varit duuunderförkyld sedan dess. Stackarn ;)



söndag

Vaknade vid 9, skönt med lite sovmorgon. Robbin åkte till jobbet och hämtade släpkärran.Mina föräldrar skulle få en av våra skinnsoffor. Vi skulle även plocka med lite skräp som vi skulle slänga i deras konteiner. Sönt att bli av med lite bröte, det tar ju sådan plats här hemma.

Vi åkte till lägenheten också för att plocka ner lampor och lite hyllor samt städa ur förrådet i källaren. Nu är det klart i lägenheten och det var troligtsvis sista gången vi var där inne. Imorgon skriver vi på dom sista papprena och lägenheten är inte våran längre. SKÖÖÖNT!

Fick även min födelsedagspresent idag av mina föräldrar, det blev en bärsjal till bebis :)


Hej och hå

Full rulle är vad denna dagen har inneburit. Morgonen började med att jag skulle måla Jonathan till en påskgubbe (påsk firande på dagis idag). Han blev riktigt stilig måste jag säga. När jag hade lämnat av honom på dagis, begav jag mig till skene för att lämna ngr filmer och sedan var det in till banken som gällde.

Vi skrev testamente idag, känns som det är bra att göra det när man är sambo men inte gifta. Risken utan ett testamente är ju att man står utan ngt alls om den ene går bort, allt tillfaller ju barnen om man inte är gifta.

Jag och Robbin skaffade oss varsitt sparkonto + ett gemensamt sparkonto. Det kan vara bra att ha det ifall det skulle hända ngt. Aldrig fel med att ha en liten buffert.

Påväg hem från banken åkte jag inom affären och handlade lite färska kräftor som vi ska avnjuta ikväll, det blev även lite godis. Nu skall jag gå och hämta min påskgubbe :)

Lite igår och lite idag

Igår var jag på MVC. Besöket gick väl rätt så bra tycker jag. Jag hade höjt mig till 98 i hb, men det var inte tillräckligt bra så nu skall jag börja äta 4 st järntabletter/dag.. hmm, vi får väl se hur det kommer att gå. Bebisen ville sträcka på sig när BM mätte SF måttet så det blev lite större än vad det egentligen är sa hon (33). Hjärtljuden låg på 154 (ungefär där det har varit hela tiden).

Idag skall jag försöka ta tag i disken innan det blir för mkt. Kanske borde tvätta en tvätt också. Funderar på att packa klart det sista i BB-väskan också. Måste komma ihåg att anmäla FP idag med.

Men nu skall jag fortsätta att läsa andra boken i Eragon serien.


Vad händer idag då?

Jo, idag skall jag iväg till MVC. Skall få reda på mina provsvar från förra veckan. Jag har ju väldigt lågt hb-värde trots att jag äter 2st järntabletter/dag. Vi skall även kolla på SF-måttet och lyssna på bebisens hjärta *myys*.
Jonathan var lite besviken att han inte får följa med mig dit idag, han älskar att höra på bebisens hjärta. Han brukar lägga sitt huvud på min mage och säga: -mamma, TanTan lyssna bebis hjätta. :)

Efter MVC besöket måste jag in till mitt jobb en sväng, har massa papper som FK vill att man skall skicka in angående årsinkomst och sådant. Börjar bli trött på alla pappren som skall skickas fram och tillbaka, men det är inget man kan göra ngt åt.

Kanske borde svänga förbi lägenheten också, för att se om jag godkänner flyttstädningen. Just nu känns det som att jag tar det en annan dag.


Dax att laga middag?

Ja, nu är det väl dax att ta tag i matlagningen. Det får bli köttbullar i sås och potatis.
Jag har hämtat hem Jonathan från dagis och Robbin har kommit hem från jobbet.

Robbin kom med lite tråkiga nyheter, han och några till har blivit uppsagda. Vi visste iofs att chansen var rätt stor att det skulle bli så. Nu har dom väldigt mkt att göra på jobbet så det är inte helt säkert att dom måste gå heller, så det är ingen ide att hänga läpp. Skulle det nu skita sig med jobbet så är det säkert inga problem att hitta andra jobb för han. Han är ju väldigt duktig :)

Kände precis att det var ngt som inte stämde här hemma, det är alldeles för tyst. Jonathan har somnat i sin fotölj hehe. Sötunge!

Dax för matlagning.


God morgon

Nu har jag varit iväg och lämnat Jonathan på dagis. Han var väldigt förväntansfull, det var nästan en vecka sedan han var där senast (pga sjukdom). Min lille prins är väldigt bestämd av sig när det gäller vad han skall ha på sig för kläder och idag var det spindelmannen som gällde. Spindelmannen tröja, sockar, mössa och sedan dom dundersnygga jeansen jag köpte åt honom förra veckan.

Jag har precis pratat med banken, skjutit det framför mig ngr veckor. Sönt att det är gjort nu iaf och att datum är bokat för att få skriva testamente. Känns som man nästan måste göra det när man är sambo (ej gifta) och har barn. Snart är lägenhetsaffären avklarad också, skönt att slippa ha ngt att tänka på sista veckorna innan den lill* kommer.

Funderar på vad jag skall ta och hitta på nu. Det blir nog att ta tag i disken och röjja lite smått här hemma, sedan skall jag hämta hem min prins från dagis. Måste komma på vad jag skall laga för middag när Robbin kommer hem från jobbet, köttbullar i sås och potatis kanske?

Söndag kväll

Ja, det är redan söndag kväll. Veckorna går så fort nu, och tur är väl det. Förlossningen närmar sig med stormsteg, känns som att den lill* skall komma när som helst... men hoppas på att hen stannar i magen ett tag till. Kan knappt fatta att jag skall bli tvåbarns mamma snart, men det skall bli så roligt. *Längtar*

Idag har vi inte gjort många knop. Robbin läser andra boken i Eragon serien, jag (med hjälp av Robbin) har byggt ihop bebis spjälsäng och Jonathan har röjjt omkring precis som vanligt hehe. Jonathan är bara så söt, min lille älskling.

Jag har även suttit i timmar och försökt pussla ihop mamma/pappa -dagarna, så att det skall passa oss så bra som möjligt. Resultatet blev riktigt bra, jag blir hemma 19/4-10 tom 14/8-11 och Robbin får 92 dagar som han kommer att utnyttja som han vill. Tror att han kommer att vara hemma ngr veckor extra på sommaren och när min mammaledighet är över så kommer han ta ledigt ngn dag/v i ngt år.

Nu skall vi snart se på en av filmerna vi hyrde här om dagen, The Box - vi får väl se om den är ngt att ha. Sen är det läggdax för oss alla. Robbin skall ju jobba imorgon och Jonathan har dagis.

En liten bild på min söte pirat

Nu så..

Nu har jag också skaffat en blogg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0