lite av varje

I torsdags var barnens mormor och kusiner + deras mamma här en sväng. Belle fick massa nya flickkläder, supersöta :)  Jonathan var lite gnällig, precis som han varit de senaste veckorna. Det är nog lite jobbigt för honom nu när Belle kommit.

I fredags var det hembesök från bvc. Det gick jättebra, men jag föredrar att åka iväg till dem ist för att ha dom här hemma. Belle väger nu 3662g så hon har gått upp bra. Hon vägde 3530g när hon föddes och gick ner till 3380 dagen efter och i måndags vägde hon 3420g. Stora tjejen :) Viktuppgången är nog inte så konstig med tanke på hur mkt hon äter, skönt när det fungerar bra.

Vi började med napp idag. Hade tänkt att skippa den helt och hållet denna gången men eftersom hon suger på tummen så fort hon får tillfälle så kändes det bäst att börja med den iaf. I övrigt så fungerar det mesta bra, det är väl bara hennes sovrutiner som hade varit sköna att ändra på. Hon sover ju hela dagarna och vaknar och är klarvaken vid 22-23 på kvällen. Hon äter mkt på natten så det blir inte så mkt sömn för mig. Hoppas att detta ändrar sig snart.

 


Kommentarer
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

åå hon går ju upp kanonbra ju! Gött :-) Kanske slipper ersättningen den här gången hoppas Men eftersom ni väntade en vecka med napp så fick ju amningen en bra start :-) gött! Men ja, hellre napp än tumme! Tummen kan man ju inte ta bort sen ;-) Jag hade inte heller tänkt ha napp denna gång men så kände jag att något behövdes under alla skrikiga provtagningar han var med om.



Hoppas lillgumman byter dygnsrytm nu bara och att Jonathan får landa i sin storebrorsroll <3

2010-05-08 @ 18:31:45
URL: http://beckahbitch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0